2011. július 28., csütörtök

Kálnoky László összegyűjtött versei - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kálnoky László összegyűjtött verseiA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
1992-ben, a Magvető gondozásában, Parancs János által szerkesztve jelentek meg legutóbb Kálnoky László Összegyűjtött versei. Jelen kiadás alapja részben a költő által ellenőrzött, véglegesített kötetek szövege, részben a költő halála után előkerült anyag. Véglegesnek az 1978 előtt keletkezett versek esetében az 1980-as összkiadás tekinthető, az 1978 utáni versek esetében az önállóan megjelentetett kötetek. Jelen kiadás összeállítója, Ferencz Győző ezeket, és az 1992-es, Parancs János-féle összkiadást is figyelembe vette. Ehhez képest a jelen kiadás bővült pár azóta előkerült verssel, illetve a költő felesége unokájához írt, magánlevelezésben fennmaradt gyermekverseivel. A verseket a kötetek megjelenésének sorrendjében közli, majd függelékben Az árnyak kertje című legelső kötet átírt verseinek eredeti változatait, a kötetbe nem sorolt korai verseket, a hagyatékból előkerült, illetve az Eszterhez írt gyermekverseket találjuk. A kötet végén megtalálható Kálnoky 1980-as összkiadásához írt utószava, a kötetekhez, versekhez fűzött szövegközpontú jegyzetek, illetve a betűrendes címmutató. ISBN: 963-389-710-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:11
. Kálnoky László összegyűjtött versei - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése