2011. szeptember 26., hétfő

VÁLOGATOTT KÖNYVEK - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A gyilkolóművész
JOHN CASE
Az oknyomozó riporterként dolgozó Alex Callahan már nem él együtt a családjával, de továbbra is jó viszonyt ápol gyermekeivel, a hatéves ikerpárral . Egy nap hármasban elmennek egy reneszánsz vásárba, ahol azonban az ikreknek nyomuk vész a tömegben, és nem is kerülnek elő. A rendőrségi nyomozás lassan halad előre, mire Alex elhatározza, hogy latba veti minden szakmai tudását, és megpróbál egyedül az ikrek nyomára bukkanni.
Rosie
ALAN TITCHMARSH
Nick Robertson művész elvonultan él az angliai Wight-szigeten. Nemrégiben megismerkedett Alexszel, valamint annak lányával, Victoriával . Hamarosan felbukkan a férfi nagymamája, Rosie is. A nyolcvanhét éves özvegyasszony igyekszik teljes életet élni, és feltett szándéka, hogy Nicket is maga mellé állítja. A férfi próbál úrrá lenni a helyzeten, miközben tisztáznia kell magában, mit is érez valójában Rosie , Alex és Victoria iránt.
Brandenburg
HENRY PORTÉR
1989. november 9-én ledőlt a berlini fal. A drámai események ihlette regény Kelet-Németországban, a történelmi napot megelőző hetekben játszódik. Az egykori ügynök, dr. Rudi Rosenharte nehéz döntés elé kerül, miután a brit hírszerzés sarokba szorítja: vagy Nyugatra szökik, kiszolgáltatva ezzel a családját a hírhedt Stasi, a keletnémet titkosrendőrség bosszújának, vagy visszatér hazájába, hogy végrehajtson egy veszélyes küldetést.
Szerelmem, Nella
ADRIANA TRIGIANI
Az 1920-as években járunk, és az Egyesült Államokban élő Nella Castelluca többre vágyik bevándorlóként új hazát választott szüleinél. A sors azonban átírja nagyra törő terveit, amikor beleszeret egy rokonszenves agglegénybe. Miután a fiatalember minden magyarázat nélkül eltűnik, a lány olyan lelkierőről tesz tanúbizonyságot, amelynek létezéséről nem is tudott - míg az élet újabb próbatétel elé nem állítja.
Borító nélkül!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 08:11
. VÁLOGATOTT KÖNYVEK - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése