2011. szeptember 20., kedd

Easy Shaper - Jelenlegi ára: 6 500 Ft


Az Easy Shaper fitneszgép minden korosztályának tökéletes megoldást kínál testének alsó tájéka és hasizma erősítésére. A készülék működési elve egyszerű: az Ön testsúlyának egy részét használja ellenállásként. Ez a kettős ellenállást biztosító technológia 7 különböző kondigép minden előnyét ötvözi.
Az Easy Shaper fitness gép működési elve roppant egyszerű: az Ön testsúlyának egy részét, valamint 2 db, egyenként 10 kg-os ellenállást jelentő gumiszalagot használ. Ez a kettős ellenállást biztosító technológia 7 különböző kondigép minden előnyét ötvözi
Az edzőgép segítségével könnyed mozdulatokkal megerősítheti és feszessé teheti csípőjét, combjait, fenekét, hasizmait, derekát, mellkasát, vállait és karjait. Ez az a hét problémás testrész, amit szinte mindenki formálni szeretne.
Nagyon könnyű átváltani az egyik tornagyakorlatról a másikra, ami azt jelenti, hogy idejét ténylegesen a tornázásra fordíthatja, nem kell bajlódnia testhelyzetének változtatásával és a készülék beállításainak a módosításával.
Súlya: 13, 1kg


Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 06:26
. Easy Shaper - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése