2012. január 29., vasárnap

Disney-Pixar: Toy Story 1. - Extra változat - Jelenlegi ára: 1 689 Ft


Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.
A Toy Story az első egész estét betöltő, kizárólag háromdimenziós komputeranimációval készült film. A fordulatos történet és a sziporkázó humor lebilincselően izgalmas vizuális hatással párosul: felnőttek, gyerekek és a többiek egyformán élvezni fogják!
1 lemezes kiadás!
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), lengyel (DD 5. 1), horvát (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol, lengyel, horvát, szerb, szlovén, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 77 perc
Képarány: 16: 9
Extrák (magyar felirattal): Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel, Toy Storyí 3 előzetes - A történet, Buzz Lightyear - A kilövés, Minden út a Pixarhoz vezet - A művészek, Buzz Manhattanben, Történetek a stúdióból - John autója, Történetek a stúdióból: A. J. baba, Történetek a stúdióból - Motorversenyek, Fekete péntek - Az ismeretlen Toy Story, Audiókommentár
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 1 689 Ft

Az aukció vége: 2012-02-16 08:57
. Disney-Pixar: Toy Story 1. - Extra változat - Jelenlegi ára: 1 689 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése