2011. október 17., hétfő

Flavin Fokhagyma kapszula 100 db! csak 12,50/db! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Beszerzési áron! Ilyen olcsón nem jutsz hozzá máshol!
Fokhagyma őrleményt tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. 100 db.
A fokhagyma étrendkiegészítő kapszula a fokhagymaszaggal járó kellemetlenségek és gyomorégés nélkül fejti ki előnyös hatásait.
Fontos szerepe van a szív és érrendszert védő, antibiotikus, féregűző és daganatmegelőző hatása miatt.
A fokhagyma több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet tartalmaz.
A fokhagyma fő hatóanyaga az erőteljes antibiotikus hatású allicin, amely emésztés közben az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból.
A fokhagymát a világ egyik legősibb gyógyító növényeként tartják számon, kezdve az egyiptomiakkal és görögökkel, akik sokféle betegséget kezeltek vele.
A népi gyógyászatban főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként ismeretes.
Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása.
Fokozza a szív teljesítőképességét, a fokhagymakivonat a szív koszorúereiben is megakadályozza a vérrögképződést.
Tapasztalatok szerint az érelmeszesedés megelőzésére és gyógyítására az egyik leghatásosabb szer a fokhagyma.
A legújabb kutatások alapján egyértelművé vált a növény fogyasztásának rákellenes hatása is. A fokhagyma fogyasztása csökkenti a gyomorrák, vastagbélrák, bőrrák előfordulásának valószínűségét.
Arterioszklerózis, mely úgy keletkezik, hogy a véredények falára lerakódnak anyagok, és ezáltal fokozatosan kisebbé válik a vér járata az artériákban. Minél szűkebb a járat, annak arányában emelkedik a vérnyomás, és annál nagyobb feladat terheli a szívet. Végül a kapilláris vérerek eldugulnak és megjelennek a kísérő bajok, valamint a szívben legtöbb esetben koszorúér-szűkület alakul ki, aminek következtében csökken a szív vérellátása. A fokhagyma két hónap alatt érezhetően leviheti a vérzsír szintet.
A fokhagyma nemcsak akadályozza a koleszterin illetve a zsír lerakódását a vérben, hanem képes a már lerakódott masszát feloldani, csökkenteni a vér koleszterinszintjét. Nem szabad azonban túlzásba vinni.
A fokhagyma baktérium és vírusölő: valamikor vegyszeres gyógyszer hiányában, baktérium- vírus- és gomba-fertőzéses betegségekkel szemben a fokhagymával gyógyították a tífuszt, kolerát, stb., de hatékony a fokhagyma a candida gombabetegséggel szemben is.
Féregűző: kevés olyan gyerek van, aki valamilyen állattal van kapcsolatban és nincs valamilyen bélférge, mely ellen szintén hatásos a fokhagyma.
Tisztítja a légutakat: a fokhagymának a meghűléses betegségek gyógyításában is nagy szerepe van, de asztma, köhögés, szamárköhögés, hörghurut kezelésére is eredményes.
Egy Fokhagyma kapszula tartalmaz 500 mg fokhagyma őrleményt, zselatin kapszulában.
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség esetén maximum 2 kapszula/nap.
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Termékeinket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a szigorú engedélyezési eljárások miatt már a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek.
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen! : ))
HA más még fel nem töltött termék érdekel, jelezd, s felteszem!!!



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2011-10-21 12:30
. Flavin Fokhagyma kapszula 100 db! csak 12,50/db! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése