2011. augusztus 24., szerda

Új élet - Jelenlegi ára: 580 Ft


Új élet
A színhely egy kis tündérszép amerikai egyetemi város 1950-ben, ahol a megkeseredett, magányos, eddigi élete során mindig gyengének bizonyuló, eszményeit kergető Levin, a volt alkoholista, az angol tanszéken tanársegédi állást kap, ahol is élete értelmét szeretné megtalálni a tanításban és a szerelemben. Látszatsikerek, balul végződő szerelmi kalandok, botrányok és intrikák vesztes hőse, aki végül - világosan felismerve helyét a világban - megtalálja új életét, vállalja sorsát, a házasságtörés bélyegével a vállán szerelmét, születendő gyermekét - s mindezek árán pályájának kerékbe törését.
Részlet a könyvből : "Amikor Levin másnap reggel megtudta, hogy a Cascadiai Főiskolának nincs humán tagozata, már látta önmagát, amint elmenekül két nehéz bőröndjével. A hírt Gerard Gilleytől hallotta, aki szeretetreméltóan lóbálta kézi kötésű, skót mintás gyapjúzokniba bújtatott, vastag bokájú, hosszú lábát a szék karfáján Levin frissen kibérelt szobájában, Mrs. Beatynél, amely tökéletes volt, kandallóval és szükség esetén külön bejárattal. Az új tanársegéd kétségbeesetten ébredt Gillyéknél, ami idegen helyen gyakran megesett vele (nemegyszer megdöbbentette, mennyire átitatja a jelent a múlt), de amikor felhúzta új öltönyének nadrágját, és látta, hogy az előző éjszaka magas falként meredező hegyek mennyire összezsugorodtak- iszonyú magasságuk csak káprázat volt, a csúcsok felett összetorlódó felhők okozták -, hangulata megváltozott, és őszintén élvezte a reggelit. "
SZERZŐ: Bernard Malamud
KIADÓ: Ciceró Könyvstúdió
KIADÁSI ÉV: 2000
OLDALSZÁM: 420
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 06:05
. Új élet - Jelenlegi ára: 580 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése