2011. április 30., szombat

Majdnem Híres - Cameron Crowe 2DVD - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film karcmentesen  Magyar felirattal
A hetvenes években néha még valóra váltak a lehetetlen álmok. Egy 15 éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagytekintélyű Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez, és írja meg a koncertturné részleteit. A srác szerencséjére, a szerkesztő sosem találkozott vele: telefonon adta a megbízást.
Ő tehát egy időre eltűnik édesanyja féltő szeme elől, és fejest ugrik a nagybetűs életbe. Ettől kezdve csak az utazás, a koncertek és az együttes mellől elmaradhatatlan rajongó lányok érdeklik. Figyel, csodálkozik és tanul. Meg nagyon élvezi az egészet. Meg nagyon szerelmes lesz az egyik lányba, a szólógitáros barátnőjébe.
A turné véget ér, a Rolling Stone szerkesztői pedig leleplezik az újságírót: rájönnek, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal. A cikk végül mégis megjelenik, a rock-nagycirkusz pedig megy tovább...
A Jerry Maguire – A nagy hátraarc rendezője ezúttal saját kamaszkorát vitte filmre – és nagyszerű zenékkel valamint látványos koncertrészletekkel tette még érdekesebbé.
A film a 2001. évi Oscar-díjkiosztáson a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat kapta, ezen kívül pedig két Arany Glóbusz díjjal is büszkélkedhet, köztük az év legjobb vígjátéka díjjal is!
Extrák a lemezen:
1. lemez:
A film moziban vetített változata
Kimaradt jelenetek (dalok, Video-klipek)
A Rolling Stone magazin cikke Cameron Crowe-ról (a rendezőről)
Produkciós információk
Filmográfiák
2. lemez:
A film rendezői változata (mintegy fél órányi plusz! )
Werkfilm
A rendező kommentárja
A filmbéli zenekar próbája, koncertrészletek
A kulisszák mögött
Interjú Lester Bangs-szel
Cameron Crowe Top-listája: 1973 legjobb 10 lemeze
 


Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 13:18
. Majdnem Híres - Cameron Crowe 2DVD - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése